Acreditări & Sponsori

Excelență și sprijin în educația medicală

Școala Postliceală Sanitară „Regina Maria” din Lupeni, patronată de Asociația MEDI´AT și sponsorizată de SeneCura din Austria, este o instituție oficială, complet echipată și autorizată, care oferă oportunități educaționale de excepție pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul asistenței medicale. Ne mândrim cu contribuția noastră semnificativă la dezvoltarea profesională a viitorilor specialiști în sănătate, asigurând o fundație solidă pentru succesul lor profesional.
SCOALA POSTLICEALA
SEPTEMBRIE 2024
SANITARA REGINA MARIA

Asociația MEDI` AT

Asociația MEDI’AT este o asociație română & austriacă. Se spune că nu ai voie să uiți de unde ai plecat, să nu-ți uiți glia strămoșească. Alături de prieteni și cu sprijinul unor oameni cu un mare angajament social, am deschis și în România asociația MEDI‘AT.
Dorim ca societatea în care trăiesc să fie mai receptivă în a le oferi sprijinul de care au nevoie din punct de vedere material, financiar și spiritual.

SeneCura - Austria

SeneCura, liderul sectorului privat în domeniul sănătății și îngrijirii din Austria, se distinge prin oferirea unei game variate de servicii de îngrijire pe termen lung și scurt, adaptate la nevoile individuale. În cadrul facilităților noastre, nu numai că asigurăm îngrijire de înaltă calitate, dar avem și o abordare holistică, concentrându-ne pe îmbogățirea vieții clienților prin diverse activități care aduc bucurie și momente memorabile. Oferim, de asemenea, îngrijire specializată în grădinițele situate în incinta caselor de îngrijire, completând oferta noastră prin centre de zi, complexe de locuit asistate și facilități pentru persoane cu dizabilități.

„Mai aproape de oameni”

Sub motto-ul „Mai aproape de oameni”, SeneCura introduce concepte inovatoare pentru a îmbunătăți calitatea vieții celor pe care îi servim. Pe lângă serviciile de îngrijire, portofoliul nostru în Austria include și centrele de reabilitare OptimaMed și centrele de terapie. La nivel internațional, suntem prezenți în Croația, Slovenia și Republica Cehă, extinderea noastră includând și Elveția prin intermediul facilităților oferite de instituțiile Senevita.
Într-o inițiativă de extindere a angajamentului nostru social, Grupul SeneCura susține dezvoltarea profesională în domeniul sănătății prin sponsorizarea Școlii Postliceale Regina Maria, dedicată formării noilor cadre medicale. Această colaborare subliniază dedicarea noastră de a sprijini comunitatea și de a oferi oportunități de angajare absolvenților acestei instituții, consolidând astfel echipa noastră de profesioniști și contribuind la îmbunătățirea standardelor de îngrijire.

Echipa SeneCura Viena

Echipa SeneCura Viena

ASIGURĂ-ŢI VIITORUL ACUM!

©2024 sps-reginamaria

made with ♥ by: marinwebdesign