Ana Sipos-Asistent Medical Generalist

Scris de: MFlorentin-adm
27/02/2024
ana-shipos

Lucrez ca Asistent Medical Generalist la una dintre cele mai frumoase Rezidențe de Seniori din Viena. Tocmai de aceea, sunt conștientă de importanța educației și pregătirii profesionale în ziua de azi. Consider că inițiativa Asociației MEDI’AT, sub conducerea doamnei Elisabeta Z, nu este doar o inițiativă foarte bună, ci și o oportunitate pentru multe persoane de a beneficia de o pregătire corespunzătoare standardelor internaționale, care include și limba germană pe tot parcursul celor trei ani de studiu.

Odată ajunși aici, veți beneficia de toate beneficiile sociale ale unui sistem bine pus la punct. Veți avea un loc de muncă sigur, conform standardelor internaționale, în una dintre instituțiile SeneCura, 14 salarii pe an, încadrați conform legislației muncii din Austria, posibilitatea de a vă dezvolta profesional prin Academia SeneCura din Știria, și multe alte beneficii și posibilități pentru angajații din domeniul sănătății.

Le doresc tuturor celor care vor intra în acest proiect și vor absolvi cu bravură Postliceala Sanitară Regina Maria un timp frumos, cu rezultate bune. M-aș bucura să vă am pe unii dintre voi ca viitori colegi de breaslă în viitorul apropiat. Atât eu, cât și colegii români din echipa noastră, alături de doamna Elisabeta Z, vă vom sta alături pentru a vă sprijini cât mai mult în integrarea și adaptarea la noua voastră viață.

Asistent Medical Generalist

AnaȘipos

Diverse
Distribuie peste tot:

ASIGURĂ-ŢI VIITORUL ACUM!

©2024 sps-reginamaria

made with ♥ by: marinwebdesign