Ceea ce alegi să faci astăzi, îti va influența toată viața

Scris de: MFlorentin-adm
29/02/2024

Mă numesc Marius si sunt AMG din primăvara anului 2022  in una din casele SeneCura Viena. În anul 2023 la fel si soția mea Anca, face parte din echipa SeneCura. Nu am am început ca și AMG, dar acum pot afirma cu măndrie faptul că in decurs de 6 luni prin angajamentul si interesul meu, alături de echipa care m-a sprijinit am intrat in drepturi depline ca și AMG.

Fiind o meserie care cere multă atenție, empatie și responsabilitate, venind din alt sistem, a trebuit să acumulez in timp record, multe cunostințe care diferă de sistemul nostru din România. SeneCura pune accent pe perfecționarea si permanenta dezvoltare a personalului său, tocmai de aceea oferă cursuri de dezvoltare si perfecționare.

Viața ne învată câteodată că  ați realiza visul, trebuie să faci si anumite sacrificii, de multe ori financiare, fiind nevoit să renunți la multe nu doar la partea financiară, pe care uneori nu o deții. Ceea ce vei obține ca și angajat SeneCura, veti avea nu doar siguranța unui loc de muncă și satisfacție materială, veti avea și confort spiritual. Din păcate nu mulți au avut această șansă, printre care nici noi, soția mea și eu, noi am fost nevoiți să facem anumite sacrificii.

Prin lăudabila inițiativă a celor care au lansat acest proiect și a celor care au fost deschiși și au sprijinit proiectul, veți beneficia de o pregătire profesională dupa standarde Europene, pe tot parcursul școlii veți beneficia de cursuri de limba germană, practică in Austria si multe alte beneficii, ca apoi cei care sunteți pregatiți să ne vedem aici ca și viitori colegi. Personal consider că este un sprijin important și un pas mare pentru realizarea visului vostru de a porni spre împlinirea unei cariera de succes in domeniul sănatate.

Ceea ce alegi să faci astăzi, îti va influența toată viața, cu sprijinul instituției SeneCura, cu motivația vostră la învățătura și voința de a reuși, vă veți îndeplini visul de a dobăndi o carieră de succes. Adevărat, orice început este greu, dar satisfactiile sunt mari.

Mult succes si satisfacții tuturor celor care vor fregventa Școala Postliceala Sanitară Regina Maria din Lupeni.

Diverse
Distribuie peste tot:

ASIGURĂ-ŢI VIITORUL ACUM!

©2024 sps-reginamaria

made with ♥ by: marinwebdesign