Despre noi

Școala Postliceală Sanitară „Regina Maria”

din Lupeni

La Scoala Postliceala Sanitară „Regina Maria”, visăm la o lume în care fiecare candidat are acces la cele mai înalte standarde de educație și îngrijire în sănătate. Ne dorim să fim un far de excelență în domeniul educațional sanitar, recunoscuți pe plan național și internațional pentru calitatea pregătirii noastre, inovația în învățământ și contribuția semnificativă la progresul sectorului de sănătate
Viziunea noastră este să deschidem porțile spre o carieră de succes în sănătate pentru o generație de profesioniști empatici, bine pregătiți și capabili să răspundă provocărilor dinamicului domeniu al sănătății. Ne propunem să fim un partener de încredere în formarea viitorilor lideri în sănătate, care să aducă inovație, să promoveze standarde etice înalte și să contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții comunităților pe care le deservesc.

Misiunea noastră

Misiunea Scolii Postliceale Sanitare „Regina Maria” este de a oferi o educație sanitară de înaltă calitate, accesibilă și adaptată nevoilor pieței de muncă actuale. Suntem dedicați formării profesioniștilor în sănătate care sunt nu doar competenți din punct de vedere tehnic, dar și înzestrați cu compasiune, integritate și un profund simț al responsabilității sociale.

Excelăm în educatie

Prin programe de studiu avansate, facilități de învățământ de top și o metodologie de predare centrată pe student, ne asigurăm că fiecare absolvent este bine pregătit pentru a excela în domeniul sănătății.

Inovăm constant

Adoptăm inovația ca pe un principiu de bază, explorând noi metode de învățare și îmbunătățind continuu curriculum-ul pentru a răspunde dinamicii sectorului sanitar.

Promovăm succesul absolventilor

Oferim sprijin continuu absolventilor noștri prin burse, consiliere profesională și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Contribuim la comunitate

Angajamentul nostru depășește limitele sălii de clasă, implicându-ne activ în inițiative comunitare și programe de sănătate publică, pentru a promova bunăstarea și sănătatea la nivel local și internațional.

Echipa noastra

La școala noastră, credem că fiecare succes și fiecare realizare își are rădăcinile în munca dedicată și pasiunea echipei noastre. Fiecare membru al echipei noastre contribuie cu un set unic de abilități și experiență, lucru care ne permite să oferim un mediu educațional de excepție pentru studenții noștri.

Gabriela Ibolya Gál

Dr Ana Maria Lazãr Neagoie

coming soon

ASIGURĂ-ŢI VIITORUL ACUM!

©2024 sps-reginamaria

made with ♥ by: marinwebdesign