1. Politica de confidentialitate

Bine ați venit pe site-ul Școlii Postliceale Sanitare Regina Maria din Lupeni. Respectăm dreptul la intimitate al tuturor vizitatorilor și utilizatorilor noștri și ne angajăm să protejăm informațiile personale colectate prin intermediul site-ului nostru conform Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Această Politică de Confidențialitate detaliază tipurile de informații pe care le colectăm, cum le utilizăm, modul în care sunt partajate și opțiunile pe care le aveți în legătură cu datele dvs. personale

2. Informațiile pe care le colectăm

Când vizitați site-ul nostru, putem colecta două tipuri de informații:

  • Informații personale: Acestea sunt informații pe care le furnizați voluntar și care vă identifică personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte detalii pe care alegeți să le oferiți prin formularele de pe site.
  • Informații de utilizare a site-ului: Colectăm informații non-personale despre modul în care vizitatorii utilizează site-ul nostru, cum ar fi paginile vizitate, timpul petrecut pe site și alte metrici generale. Aceste informații sunt colectate automat și sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site.

3. Cum utilizăm informațiile colectate

Informațiile personale sunt utilizate în scopurile pentru care le-ați furnizat, inclusiv pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a vă oferi informații despre programele noastre și pentru a vă înscrie la evenimente sau cursuri. Informațiile de utilizare a site-ului sunt utilizate pentru a analiza tendințele, a administra site-ul, a îmbunătăți conținutul și a asigura securitatea site-ului.

4. Divulgarea informațiilor către terți

Nu vindem, închiriem sau împrumutăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri. Informațiile pot fi împărtășite cu terți doar în scopuri legale, cum ar fi conformitatea cu legile, reglementările sau cererile guvernamentale, sau pentru a proteja drepturile și proprietatea școlii.

5. Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea informațiilor personale pe care le deținem. Utilizăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

6. Drepturile dvs.

Aveți dreptul să solicitați acces la informațiile personale pe care le deținem despre dvs., să cereți rectificarea oricăror informații incorecte, să vă opuneți prelucrării datelor dvs. și, în anumite condiții, să solicitați ștergerea datelor.

7. Modificări ale politicii de confidențialitate

Această politică poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în modul în care gestionăm informațiile personale sau pentru a răspunde la modificările legislației. Vom afișa orice modificări semnificative pe site-ul nostru și, dacă este posibil, vom notifica utilizatorii prin alte mijloace.

8. Contact

Pentru întrebări sau informații suplimentare despre practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la secretariat@sps-reginamaria.ro

telefon:+40 254 560 905

9. Surse grafice

 Imagini de la  freepik | Pictograme de la svgrepo.com

ASIGURĂ-ŢI VIITORUL ACUM!

©2024 sps-reginamaria

made with ♥ by: marinwebdesign